Prahova: Șase persoane rănite în accidentul de pe DN 1 sunt angajați ai Therme București

Prahova: Șase persoane rănite în accidentul de pe DN 1 sunt angajați ai Therme București

Șase dintre cele opt persoane care au fost rănite, marți dimineață, în accidentul produs pe DN 1, la Bărcănești, sunt angajați ai Therme București, se arată într-o informare a companiei.

Conform documentului remis AGERPRES, microbuzul în care acestea se aflau este al unei companii terțe cu care Therme București are contract de prestări servicii.

"Accidentul care s-a produs în această dimineață, pe DN 1, în dreptul localității Bărcănești, a avut loc între microbuzul unei companii terțe cu care Therme București are contract de prestări servicii de transport al angajaților și un tir. (...) În urma accidentului, mai multe persoane transportate în microbuz au fost rănite, șase dintre ele fiind angajați ai Therme București. Niciuna dintre persoanele care au decedat nu este angajat al centrului. Therme București se preocupă constant de starea răniților și de modul în care aceștia sunt tratați", se arată în informarea citată.

Un accident rutier în care au fost implicate un camion, un microbuz și un autoturism a avut loc, marți dimineață, pe DN 1, la Bărcănești.

Surse apropiate anchetei au declarat că, potrivit primelor cercetări, camionul se deplasa pe banda a doua a sensului de mers București-Ploiești, iar autoturismul implicat în accident se deplasa pe banda numărul unu a aceluiași sens.

La un moment dat, șoferul camionului nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, ar fi acroșat autoturismul, iar ulterior ambele au pătruns pe contrasens, camionul izbindu-se frontal de un microbuz care efectua o cursă regulată specială.

În accident și-au pierdut viața șoferii camionului și microbuzului, fiind vorba despre doi bărbați de 63, respectiv 55 de ani.

Alte opt persoane au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Floreasca , iar șapte fiind duse la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...