Prahova: Trafic aglomerat pe DN 1; circulație în coloană pe serpentinele de la Posada

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, duminică după-amiază, pe DN 1, pe sensul de coborâre din stațiunile montane către București, în condițiile în care mii de turiști care și-au petrecut minivacanța de 1 Decembrie la munte se întorc acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, pe DN 1 s-au format coloane de mașini pe sensul de mers Brașov-București al drumului, la ieșire din Sinaia și pe serpentinele de la Posada, autoturismele rulând cu viteză redusă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează, totodată, că se circulă în coloană și de la limita cu județul Brașov până la intrarea în Bușteni.

Conform aceleiași surse, și pe DN 1A Săcele — Cheia — Ploiești și pe DN 7 Sibiu — Râmnicu-Vâlcea — Pitești circulația s-a intensificat, în timp ce pe Centura Bucureștiului se circulă ușor îngreunat pe sensul de mers Chiajna — Chitila, din cauza unui autocamion defect.

Totodată, coloane de mașini au început să se formeze și pe autostrada A1, la intrarea în București dinspre Pitești, arată Infotrafic.

În acest context, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să mărească distanța în mers, iar celor care încheie coloanele să pună în funcțiune luminile de avarie pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

3 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …