Predoiu: 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în instanţe; 3 persoane au decedat, 5 sunt la ATI

Predoiu: 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în instanţe; 3 persoane au decedat, 5 sunt la ATI

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat marţi că în instanţele din ţară au fost înregistrate, până în prezent, 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 3 persoane au decedat, iar 5 sunt internate la ATI.

"În ceea ce priveşte situaţia creată de pandemie în instanţe şi parchete, noi am fost în contact cu curţile de apel şi Ministerul Public. Pot să vă spun că nu există o situaţie centralizată la fiecare curte de apel. Sunt în legătură permanentă cu preşedinta CSM şi mâine vom avea o întâlnire pe acest subiect. Deocamdată, ce pot să vă spun, pe baza datelor primite, este că în instanţe avem un număr de 546 de cazuri de infectare, dintre care 5 cazuri la ATI şi sunt înregistrate 3 decese. La Bacău, Timişoara şi Iaşi", a declarat Predoiu în cadrul unei conferinţe de presă.

Predoiu a amintit faptul că, încă de la debutul pandemiei, Ministerul Justiţiei a alocat fonduri materiale necesare pentru protecţia instanţelor şi parchetelor, efortul financiar fiind de aproape 35 de milioane de lei. AGERPRES/(A - autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale