Premiile Oscar 2016 - Pretenţii insolite în meniul petrecerii de după decernarea premiilor: De la hamburgeri McDonald’s la caviar

Premiile Oscar 2016 - Pretenţii insolite în meniul petrecerii de după decernarea premiilor: De la hamburgeri McDonald’s la caviar

Starurile invitate la petrecerile oficiale "Governors Ball", organizate la finalul galelor de decernare a premiilor Oscar, au pretenţii speciale, care se întind de la bomboane M&M de anumite nuanţe şi hamburgeri McDonald’s la caviar, potrivit revistei americane Vogue.

Premiile Oscar 2016 - Pretenţii insolite în meniul petrecerii de după decernarea premiilor: De la hamburgeri McDonald’s la caviar

Bucătarul Wolfgang Puck, care se ocupă de meniurile vedetelor la "Governors Ball", petrecerea oficială care are loc după gala premiilor Oscar, organizată de Academia americană de film, a oferit detalii despre pretenţiile culinare ale celebrităţilor prezente la eveniment.

"În urmă cu mai mulţi ani, o anumită nuanţă a bomboanelor M&M a trebuit să fie exclusă din toate bombonierele", şi-a amintit bucătarul vedetelor Wolfgang Puck cu privire la o anumită petrecere "Governors Ball", organizată după o fostă gală a premiilor Oscar.

"Cu o altă ocazie, a trebuit să servim un oaspete al evenimentului afară pentru că acesta dorea să fumeze în timpul mesei", a adăugat bucătarul. Wolfgang Puck este conştient de faptul că a servi un număr mai mare de 1.500 de oaspeţi, cea mai mare parte a acestora fiind printre cele mai mari staruri ale cinematografiei, nu este un lucru facil.

În fiecare an, imediat după ceremonia de acordare a premiilor Academiei americane de film, actorii, actriţele, oficialii studiourilor de film, dar şi agenţii vedetelor, dar şi multe alte celebrităţi se adună în sala de bal de la etajul Dolby Theatre pentru un dineu luxos, servit de bucătarul Wolfgang Puck şi de cei 350 de membri ai echipei sale.

Deşi sunt anumite cerinţe venite din partea vedetelor care reprezintă provocări cu totul neobişnuite, Puck le face faţă cu brio: "O dată, a fost un puşti la dineul respectiv, iar cineva din echipa noastră a trebuit să fugă la McDonald’s pentru a-i lua un hamburger. Suntem profesionişti şi îi facem pe oaspeţii noştri să se simtă bine".

Uneori, cerinţele vedetelor îl bucură foarte mult pe bucătarul Wolfgang Puck, mai ales atunci când nume mari îi comandă acestuia unele dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare create de acesta. "Adele şi Barbara Streisand comandă întotdeauna plăcintă la tavă!", a dezvăluit bucătarul.

În acest an, aperitivele includ tartar de ton picant într-un con de susan miso, pâine prăjită cu avocado, taco cu umplutură din rădăcini de taro şi ciuperci sălbatice, cartofi cu caviar la cuptor, friptură de bovine Kobe (cunoscută şi ca Wagyu). Pentru cei care preferă altceva, există un raw bar, iar, la capitolul deserturi, un bufet care serveşte specialităţi din ciocolată. Totul este în cantităţi generoase, de la pizza în forma premiilor Oscar la mini-antreurile din brânză gratinată. Bucătarul celebrităţilor, Wolfgang Puck, este conştient de faptul că trebuie să împace gusturile tuturor nominalizaţilor premiilor Oscar.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...