Presa occidentală dă amănunte despre unde și-a trimis Putin țiitoarea cu cei patru copii

Presa occidentală dă amănunte despre unde și-a trimis Putin țiitoarea cu cei patru copii

În contextul în care Vladimir Putin își intensifică de la zi la zi războiul declanșat în Ucraina, apropiații președintelui Rusiei ar fi fost trimiși într-o țară occidentală.

În vârstă de 69 de ani, Vladimir Putin este divorțat de prima sa soție, Lyudmila Shkrebnev, cu care are două fete adulte, separare care a devenit oficială în 2014.

Divorțul lui Vladimir Putin este pus însă și pe seama relației extraconjugale pe care politicianul a avut-o cu Alina Kabaeva (38 de ani), o fostă sportivă de prim rang, cu multiple titluri olimpice, mondiale și europene la gimnastică ritmică.

De altfel, Kabaeva e considerată și în prezent una dintre cele mai titrate sportive din istorie la gimnastică ritmică, fiind numită de compatrioți „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”.

Presa internațională susține în aceste zile că fosta amantă a lui Putin ar fi fost trimisă de președintele rus într-o cabană privată din Elveția. Se presupune că Alina Kabaeva are patru copii cu președintele Rusiei, iar aceștia din urmă s-ar afla în aceeași locație.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...