Președinta Maia Sandu, mesaj de Paște: „Binele mereu învinge răul” VIDEO

Președinta Maia Sandu, mesaj de Paște: „Binele mereu învinge răul” VIDEO

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj cu prilejul sărbătorii Învierii Domnului.

Maia Sandu, președinta Rep. Moldova - arhiva foto

În copilărie, Paștele îl sărbătoream la bunici. Odată cu lumina soarelui, intra în casă și bunica cu pasca în mână. Această lumină o vedeam pe fețele tutoror, în omenia cu care pe ulițe se spunea Hristos a Înviat”, spune Maia Sandu în mesajul postat pe Facebook cu ocazia Paștelui.

În continuare, președinta republicii Moldova, a vorbit descpre cum trăia această sărbătoare în copilărie. „Toată lumea știa că viața și pacea sunt sfinte, că fiecare clipă trăită alături de cei dragi este sfântă”, adaugă ea.

Mesajul video este însoțit și de un mesaj scris al Maiei Sandu:

Vă doresc să întâmpinați Sărbătoarea Paștelui cu credință, reuniți, luminați de îmbrățișările celor dragi și încrezători că binele mereu învinge răul. Că pacea va birui.

Înaintașii noștri au ținut vii tradițiile neamului nostru ca pe o legătură trainică între oamenii acestui pământ. Acum e rândul nostru să ducem mai departe moștenirea ce ne leagă. Aceasta este puterea noastră - lucrurile care ne unesc și ne fac mai buni unii cu alții. Hristos a înviat!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale