Preşedintele Băsescu a decorat Universitatea Bucureşti, Universitatea de Arte şi cea de Muzică

Preşedintele Băsescu a decorat Universitatea Bucureşti, Universitatea de Arte şi cea de Muzică

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul de decorare a Universităţii din Bucureşti, Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti şi a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, cărora le-a conferit Ordinul "Meritul pentru Învăţământ" - în grad de Mare Ofiţer.

Preşedintele Băsescu a decorat Universitatea Bucureşti, Universitatea de Arte şi cea de Muzică (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a conferit Ordinul "Meritul pentru Învăţământ" - în grad de Mare Ofiţer Universităţii din Bucureşti, Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti şi Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la aniversarea unui veac şi jumătate de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru dăruirea generaţiilor de profesori care au contribuit, printr-un proces educativ de înaltă ţinută academică, la formarea elitei intelectuale a ţării şi la progresul ştiinţei şi culturii, contribuind, astfel, în mod determinant, la modernizarea României.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie .

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”