Președintele, cu OCHIUL VÂNĂT la ultima apariție în public!

Președintele, cu OCHIUL VÂNĂT la ultima apariție în public!

Președintele Klaus Iohannis a apărut în public cu o pungă sub ochiul stâng și urme vinete! Lucru care se poate vedea cu ușurință din poze și filmările făcute.

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să meargă la vot duminică și să pună ștampila pe partidul cu care simpatizează. De asemenea, șeful statului i-a îndemnat și pe cei care sunt încă nehotărâți să se gândească bine înainte de alegeri, dar să meargă neapărat la vot. Întrebat cu cine va vota, Klaus Iohannis a spus că a fost un partid care l-a convins în această campanie, dar că va anunța numele său duminică sau luni. 

„Am un mesaj foarte important pentru națiune. Dragi români mergeți la vot. E un drept greu câștigat în decembrie 89. Mergeți la vot și nu lăsați pe altcineva să hotărască în locul vostru. Dacă simpatizați cu un partid mergeți și votați. Dacă nu v-ați hotărât încă, gândiți-vă bine și mergeți la vot. Dacă vă enervează toți politicienii, mergeți și votați,vă aștept duminică la vot. Este țara noastră, este România noastră, nu lăsați pe altul să decidă în locul vostru”, a spus președintele Klaus Iohannis, relatează  Digi24 .

Întrebat ce părere are despre această campanie electorală, șeful statului a spus că a fost una liniștită. De asemenea, președintele nu a vrut să spună cu cine votează. 

„Campania mi se pare liniștită. Poate provoc eu acea emoție să mergeți la vot. Cred că o să fie foarte interesant înainte de alegeri să vă spun cu cine votez. Este un partid de care sunt convins”, a precizat Klaus Iohannis.

Declaratiile pentru presa au fost facute in urma sustinerii unui discurs la Palatul Parlamentului, in cadrul Simpozionului national "Traditii, prezent si perspective ale constitutionalismului romanesc", dedicat implinirii a 25 de ani de la adoptarea Constitutiei din 8 decembrie 1991.

Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka

5 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …