Preşedintele Iohannis efectuează joi o vizită în Bacău

Preşedintele Iohannis efectuează joi o vizită în Bacău

Preşedintele Klaus Iohannis, se va afla, joi, în municipiul Bacău, unde va vizita societatea comercială Aerostar SA şi va participa la dezbaterea naţională "Viziunea tinerilor pentru viitorul României", informează Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului va vizita mai întâi compania Aerostar SA, Grup Industrial Aeronautic - Bacău, care este lider local şi regional în domeniul fabricaţiei de piese destinate domeniului aviaţiei, în întreţinerea de avioane civile şi în furnizarea de soluţii în domeniul sistemelor defensive aero şi terestre.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis va participa la dezbaterea naţională "Viziunea tinerilor pentru viitorul României", în cadrul căreia va avea un dialog cu tinerii despre proiectele lor, cât şi despre modul în care aceştia se pot implica în dezvoltarea ţării.

Evenimentul este organizat în contextul închiderii ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România, aflat sub Înaltul Patronaj al preşedintelui României. În perioada mai 2017 - mai 2018, titlul de Capitală a Tineretului din România a fost deţinut de municipiul Bacău.

La dezbatere vor fi prezenţi peste 300 de participanţi, membri ai principalelor structuri de tineret din ţară. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa