Președintele Iohannis, testat pentru coronavirus după revenirea din Suedia/Rezultatul e negativ/Președintele Letoniei a fost testat pozitiv/Șeful statului și-a anulat vizita în Letonia

Președintele Iohannis, testat pentru coronavirus după revenirea din Suedia/Rezultatul e negativ/Președintele Letoniei a fost testat pozitiv/Șeful statului și-a anulat vizita în Letonia

Vizita oficială a preşedintelui Klaus Iohannis în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc vineri şi sâmbătă, a fost amânată după ce președintele Egils Levits, revenind miercuri seara dintr-o vizită de lucru în Suedia, a fost testat pozitiv. Și Klaus Iohannis s-a aflat în Suedia, unde a participat la un forum pe tema Holocaustului, prin urmare ar fi fost testat de urgență la revenirea în România, transmit televiziunile de știri. Rezultatul testului este negativ.

„Vizita oficială a preşedintelui României, Klaus Iohannis, în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15 – 16 octombrie, a fost amânată, având în vedere faptul că preşedintele Letoniei a fost confirmat pozitiv la infectarea cu SARS-CoV2”, a confirmat, joi, pentru Agerpres, Administraţia Prezidenţială.

Potrivit presei letone, preşedintele Egils Levits, revenind miercuri seara dintr-o vizită de lucru în Suedia, a făcut un test rapid antigen COVID-19, care a ieşit pozitiv. Ulterior, preşedintele leton a făcut testul PCR, care a confirmat şi infecţia cu SARS-CoV-2.

Preşedintele Letoniei urma să se întâlnească joi cu omologul estonian, Alar Karis, iar vineri cu preşedintele Klaus Iohannis. Preşedintele leton l-a sunat personal pe şeful statului român pentru a-i explica situaţia şi pentru a amâna vizita.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?