Președintele Rapidului, Daniel Niculae, va fi cercetat în stare de libertate

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, va fi cercetat în stare de libertate

După ce a fost ”săltat” de mascați din casă, polițiștii au percheziționat locuința oficialului din Giulești, apoi Niculae a fost dus la audieri la Parchet.

Totul a durat aproximativ două ore, iar președintele Rapidului a fost lăsat să plece deocamdată. Acesta are calitatea de suspect, iar autoritățile au decis că va fi cercetat în stare de libertate.

Audierea lui Daniel Niculae a durat în jur de două ore, iar plecarea de la Parchet a oficialului echipei Rapid s-a produs în jurul orei 12:30.

Din informațiile Digi24, Daniel Niculae are calitatea de suspect și va fi cercetat în stare de libertate.

Anchetatorii susțin că Niculae ar fi fost de acord cu introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în timpul meciului Rapid - FCSB și la jocurile de pe Stadionul Giulești”, a explicat jurnalistul Valentin Stan.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, 17 persoane au fost puse sub acuzare în acest dosar pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi distrugere.

Dan Șucu, întrebat dacă schimbă președintele la Rapid. Reacția acționarului majoritar din Giulești

După ce Daniel Niculae a ajuns la audieri, Dan Șucu (60 de ani), acționarul majoritar al Rapidului, a fost întrebat dacă ia în calcul schimbarea președintelui din Giulești.

Omul de afaceri a transmis că nu s-a gândit la o astfel de variantă și așteaptă să afle mai multe detalii în urma audierilor lui Daniel Niculae.

”(n.r: V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a spus Dan Șucu, potrivit AS.ro .

Pe lângă Niculae, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, e audiat în acest caz. În urma perchezițiilor, Poliția a găsit mai multe arme, dar nu este clar încă cine le deținea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

3 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

4 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

5 Citiți și judecați voi...