Preşedintele Turciei anunţă că are coronavirus, dar fără simptome severe

Preşedintele Turciei anunţă că are coronavirus, dar fără simptome severe

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat sâmbătă că el şi soţia sa, Ermine, au fost testaţi pozitiv la coronavirus, dar că nu au simptome severe, transmit agenţiile AFP şi DPA.

"După ce am avut simptome uşoare, soţia mea şi cu mine am fost testaţi pozitiv la COVID-19. Din fericire avem o infecţie uşoară, despre care am aflat că este din cauza variantei Omicron", a scris Erdogan pe Twitter.

''Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom învinge boala. Vom continua să lucrăm de acasă. Ne dorim să vă rugaţi pentru noi'', a adăugat preşedintele turc, care este vaccinat anti-COVID-19 şi va împlini luna aceasta vârsta de 68 de ani.

El a efectuat joi şi vineri o vizită în Ucraina pentru a încerca o mediere în conflictul acesteia cu Rusia, iar sâmbătă dimineaţă, după ce i s-a confirmat că are COVID-19, a participat prin videoconferinţă la deschiderea unui proiect rutier în oraşul Zonguldak, situat pe ţărmul Mării Negre.

Potrivit unui consilier al său, preşedintele turc va rămâne în apartamentul său din Istanbul timp de o săptămână, după care va efectua încă un test de COVID-19.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu