Prima surpriză în cursa pentru București! Adrian Thiess, omul care l-a făcut primar pe Oprescu, va conduce campania lui Cristian Popescu Piedone

Prima surpriză în cursa pentru București! Adrian Thiess, omul care l-a făcut primar pe Oprescu, va conduce campania lui Cristian Popescu Piedone

Prima surpriză în cursa pentru București! Adrian Thiess, omul care l-a făcut primar pe Oprescu, va conduce campania lui Cristian Popescu Piedone!

Adrian Thiess este un pionier în crearea de evenimente de vorbire de mare profil în România și regiune cu unii dintre cei mai importanți lideri publici, de ex. G. Mihail Gorbaciov, fostul președinte al Uniunii Sovietice, Richard Haass, președintele Consiliului pentru Relații Externe, Etienne Davignon, președintele Grupului Bilderberg, George Friedman, președintele Stratfor, Betsy Myers, COO Obama pentru America, generalul Michael Hayden, Fost director NSA și CIA , Sir Tim Berners Lee, Inventatorul World Wide Web, Jimmy Wales, Fondatorul Wikipedia, Brad Parscale, Managerul de campanie al președintelui Trump 2020 și alții. În domeniul sportului, a fost omul care a promovat meciul lui FC Barcelona din România cu Dinamo București dar și promotorul Turului European Paris Saint Germain 2019 în Germania. El a organizat primul eveniment cu superstarul snookerului Ronnie O'Sullivan din România și, după aceea, al doilea cel mai important eveniment global de snooker după Crucible, European Masters. În 2022, a creat Superbet International Cup cu Borussia Dortmund, Fiorentina și Rapid în prima ediție.

Adrian Thiess a fost și unul dintre cei mai tineri consilieri personali ai Președintelui României, Ion Iliescu, la doar 24 de ani.

A fost unul dintre consilierii cheie de campanie ai tuturor foștilor președinți ai României și un consultant de afaceri implicat în investiții majore în România.

Are cetățenie germană și română și locuiește în Baden-Baden Germania și București, România.


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

3 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

4 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

5 Foarte interesante amănunte...