Primarul din Ploiești a scos asistații sociali la curățenie: Mă filma un domn care are o geacă Nike mai scumpă decât orice şi cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi. Era asistat social

Primarul din Ploiești a scos asistații sociali la curățenie: Mă filma un domn care are o geacă Nike mai scumpă decât orice şi cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi. Era asistat social

Numărul beneficiarilor de ajutoare sociale care participă la acţiunea de curăţenie generală în Ploieşti a crescut de la 20 în ziua de marţi, la 35 miercuri, după ce noul primar al oraşului le-a comunicat asistaţilor social nemulţumiţi că sunt scoşi la curăţenie pe străzi că nu vor mai primi banii de la Primărie. Edilul Ploieştiului a povestit că, ieşit să protesteze în faţa Primăriei faţă de faptul că este cooptat la curăţenia generală, un asistat social îl filma „un cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi”, transmite news.ro.

„Ieri (marţi – n.r.) am avut o întâlnire şi cu cei de la social care pare că sunt rupţi de realitate; au doar drepturi, nu şi obligaţii. Le-am explicat că au şi obligaţii, există şi nişte lucruri corecte pe care le-au spus, dar s-au remediat instantaneu, însă în momentul în care eşti asistat social, obligatoriu ai şi nişte lucruri de făcut şi i-am introdus în acest program de curăţenie generală”, a declarat primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii. El a povestit că printre asistaţii social care marţi s-au prezentat în faţa sediului Primăriei, nemulţumiţi de faptul că sunt chemaţi la muncă alături angajaţii de la salubritate şi cei de la spaţii verzi, era un florar îmbrăcat în haine de firmă, care îl filma cu un telefon foarte scump. 

„Am zâmbit amar pentru că mă filma un domn care are o geacă Nike mai scumpă decât orice şi cu un telefon pe care probabil nu îl avem mulţi dintre noi, era asistat social. Din informaţia mea, vinde flori pe undeva pe la cimitirul Bolovani”, a adăugat edilul. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?