Primarul PSD din Jebel îi cere demisia Infractorului și refuză să se alăture „grupului de sinucigași politici”

Primarul PSD din Jebel îi cere demisia Infractorului și refuză să se alăture „grupului de sinucigași politici”

Sabin Bociu, primarul comunei Jebel și vicepreședinte al PSD Timiș, i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului, spunând că ”nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN”. Bociu este unul dintre puținii lideri locali PSD care s-au delimitat clar de decizia conducerii partidului de a-și reconfirma sprijinul pentru Liviu Dragnea, în ciuda condamnării la 3 ani și jumătate de închisoare în primă instanță în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.

”Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”, a scris Sabin Bociu pe contul său de Facebook.

Paradoxal, Sabin Bociu se bucura de sprijinul total al lui Dragnea în campania electorală din 2016. ”Asemenea oameni are PSD, oameni care nu mint”, spunea atunci Dragnea despre primarul din Jebel, potrivit publicației Gazeta din Vest.


Foto: Sabin Bociu (dreapta), alături de Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu în 2016


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...