Prinţul Charles, despre al doilea copil al prinţului William: Sper că va fi o fetiţă

Prinţul Charles, despre al doilea copil al prinţului William: Sper că va fi o fetiţă

Prinţul Charles al Marii Britanii s-a declarat încântat de faptul că fiul lui cel mare, prinţul William, şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, vor avea un al doilea copil şi speră că de această dată bebeluşul va fi o fetiţă.

Marţi, prinţul Charles a vorbit pentru prima dată în public despre acest eveniment special din viaţa familiei regale britanice, după ce palatul Kensington a anunţat că ducesa de Cambridge este din nou însărcinată, informează contactmusic.com , citat de Mediafax.

Prezent la un eveniment organizat de Prince's Trust la Londra, moştenitorul tronului britanic s-a declarat "încântat" de sarcina ducesei Kate şi a spus că speră că de această dată prinţul William şi soţia lui vor avea o fetiţă.

"Suntem foarte fericiţi. E minunat. Sunt fericit că voi fi din nou bunic. Abia aştept şi sper că de această dată va fi o fetiţă!", a spus prinţul Charles.

Luni, palatul Kensington a dat publicităţii un comunicat oficial prin care a anunţat sarcina ducesei Kate.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească