Prințul George a început școala

Prințul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a început joi școala, fără a putea fi însoțit în această zi festivă de mama sa, Kate, care suferă de hiperemeză de sarcină, informează AFP.

Prințul de 4 ani și-a făcut apariția de mână cu tatăl său, Prințul William, la școala privată St. Thomas's Battersea, unde anul școlar costă cel puțin 17.604 de lire sterline (19.218 euro).

George era îmbrăcat într-o uniformă predominant bleumarin, compusă din bermude, un pulover cu guler în V, tivit cu roșu, o cămașă bleu ciel și pantofi negri cu șosete de culoare închisă.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a va petrece un an în această clasă pregătitoare, la care va figura ca George Cambridge, înainte de a începe școala primară la vârsta de cinci ani, așa cum se obișnuiește în Marea Britanie.

Potrivit site-ului său, școala găzduiește 560 de fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani, care vor urma cursuri de artă, balet, teatru, franceză și informatică, concentrându-se pe valori precum gentilețea, politețea, încrederea, modestia și generozitatea.

Kate Middleton și prințul William, părinții lui George și ai prințesei Charlotte (2 ani), au anunțat luni că așteaptă un al treilea copil.

Ca și la cele două sarcini anterioare, prințesa de 35 de ani suferă de o heperemeză de sarcină, o formă severă de vărsături și grețuri, care a obligat-o deja să anuleze două întâlniri oficiale în această săptămână.

Cel de-al treilea copil al cuplului Kate—William va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, indiferent dacă va fi băiat sau fată.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!