Prințul Harry acuză familia regală de joc murdar, într-un documentar Netflix

Prințul Harry acuză familia regală de joc murdar, într-un documentar Netflix

Prințul Harry a acuzat familia regală britanică, în serialul documentar despre el și soția sa Meghan Markle, că membrii acesteia joacă „un joc murdar”, relatează Reuters.

Prințul Harry acuză membrii familiei regale britanice. Foto: Profimedia

Platforma de streaming va lansa, joi, primele trei episoade ale serialului despre prințul Harry și Meghan Markle, în care cei doi vor spune povestea relației lor așa cum nu a mai fost niciodată spusă.

Prințul Harry și Meghan Markle au lansat mai multe critici împotriva familiei regale după ce în urmă cu doi ani au hotărât să renunțe la calitatea de membri cu roluri active în rândul Casei Regale britanice pentru a se muta în California.

În luna martie a anului 2021, în cadrul unui interviu Meghan Markle a afirmat că prințul a fost întrebat de un membru al familiei sale cât de neagră va fi pielea lui Archie, primul copil al cuplului.

După câteva luni de la acest interviu, prințul Harry a învinuit Casa Regală că a complotat cu presa pentru a o calomnia pe soția sa.

Mai mult decât atât, prințul Harry a afirmat în cadrul altor interviuri că în prezent abia mai ține legătura cu ceilalți membrii ai familiei sale, relația sa cu prințul Charles și prințul William fiind afectată de neînțelegerile din ultimii doi ani.

Nimeni nu știe adevărul deplin”, a afirmat prințul Harry în trailerul care a fost lansat, luni, de Netflix, adăugând că „noi știm adevărul deplin”.

De asemenea, prințul face aluzie la persoane care lucrează pentru gospodăriile regale și oferă informații presei despre acestea.

Există o ierarhie a familiei. Știi că există scurgeri către presă, dar există de asemenea și povești plantate”, a spus el, precizând că acesta este „un joc murdar”.

Totodată, o voce din trailer, care pare să fie a prințului Harry, se referă la „durerea și suferința femeilor care s-au căsătorit în această instituție”, în vreme ce în clip sunt prezentate imagini cu mama sa, prințesa Diana .

Sezonul 5 al serialului The Crown , care a fost lansat de platforma de streaming în urmă cu o lună, a fost unul la fel de dur la adresa Casei Regale a Marii Britanii, Netflix informându-și utilizatorii că serialul este o dramatizare fictivă .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante