Prinţul William îşi aminteşte de mama sa, Diana, în timp ce fredona melodii ale Tinei Turner

Prinţul William îşi aminteşte de mama sa, Diana, în timp ce fredona melodii ale Tinei Turner

Prinţesa Diana cânta melodii ale Tinei Turner în timp ce îşi conducea fiii la şcoală: prinţul William şi-a împărtăşit această amintire preţioasă de familie şi alte momente foarte personale într-un podcast pentru promovarea sănătăţii mintale, relatează AFP.

În înregistrarea realizată pentru Apple, prinţul William, 39 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, afirmă că lui însuşi îi place să înceapă săptămâna cu hitul trupei de hard rock AC/DC "Thunderstruck": "Nu este nimic mai bun într-o dimineaţă de luni, când eşti puţin bulversat după week-end şi încerci să te pui în mişcare pentru restul săptămânii".

El a descris ca fiind "un adevărat moment în familie", când mama sa, prinţesa Diana, cânta "cu toată forţa'' pe piesa 'The Best' a cântăreţei americane pentru a detensiona atmosfera atunci când îi ducea pe el şi pe fratele lui mai mic, Harry, la şcoală. Poliţistul care îi însoţea cânta şi el uneori alături de ei.

Odată ajunşi la poarta şcolii, "reveneam la realitate", a mai spus el. "Pentru că înainte, te pierdeai în cântece, voiai să le redai, doar pentru a menţine acel moment în familie. Şi acum când ascult (acest cântec), retrăiesc acele călătorii cu maşina şi îmi reamintesc multe lucruri despre mama mea", a mai spus prinţul William.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a a mai spus că cei trei copii ai săi au moştenit aceeaşi dragoste pentru muzică, având ca melodie preferată piesa "Waka Waka" interpretată de Shakira.

În acest podcast, care va fi disponibil gratuit luni, William povesteşte de asemenea că prinţesa Diana l-a dus la un adăpost pentru oameni ai străzii pentru a-i arăta "lumea reală din afara zidurilor palatului". Veniturile generate de podcast vor fi donate organizaţiilor de caritate ale prinţului.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa