Priviți, aroganță de grofi PSD! Firea și Pandele au intrat în clasă cu copiii lor, deși este interzis accesul părinților în școli din cauza pandemiei

Priviți, aroganță de grofi PSD! Firea și Pandele au intrat în clasă cu copiii lor, deși este interzis accesul părinților în școli din cauza pandemiei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat în clasă cu copiii lor luni, unde s-au și fotografiat fără a purta măști, deși este interzis accesul părinților în școli din cauza pandemiei. Gabriela Firea a declarat pentru G4Media.ro că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de 5 pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie.

Poza cu familia Firea-Pandele în clasa copiilor s-a viralizat și ar fi plecat chiar de pe contul de Facebook al Gabrielei Firea. Aceasta a postat inițial cinci fotografii de la începutul școlii, alături de soț și copii, apoi a șters două poze.

De altfel, unii dintre cei care au comentat la postarea Gabrielei Firea au criticat faptul că aceasta a avut acces în școală:

Contactată de G4Media.ro, Gabriela Firea a confirmat că a intrat în clasă împreună cu copiii ei: „Da, toți părinții și copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineață, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în școală. Nu am interacționat cu alți părinți sau elevi. Am purtat măști în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie.”

Fotografia:

Sursa: Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”