Priviți ce-a făcut președintele acum câteva minute! Încă un gest de plecăciune față de românii care-au salvat țara de rușine!

Priviți ce-a făcut președintele acum câteva minute! Încă un gest de plecăciune față de românii care-au salvat țara de rușine!

Priviți ce-a făcut președintele acum câteva minute! Încă un gest de plecăciune față de românii care-au salvat țara de rușine!

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a schimbat, luni dimineaţă, fotografia de copertă a paginii de Facebook. ”Dragi români, votul vostru nu poate fi ignorat de niciun politician din România”, a scris Iohannis, adăugând haştag-urile ”#RomaniiVoteaza” ”#RomaniiConteaza”.

Fotografia care-l înfăţişează pe Iohannis este însoţită de mesajul ”Dragi români, votul vostru nu poate fi ignorat de niciun politician din România”.

De asemenea, Iohannis a adăugat hashtagurile ”#RomaniiVoteaza”, ”#RomaniiConteaza”.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, duminică seara, mulţumiri românilor pentru participarea la alegerile europarlamentare şi la referendum, pentru că au votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie independentă, pentru o bună guvernare. Preşedintele a spus că PSD şi-a bătut joc de români.

”Bună seara, dragi români, sunteţi fantastici, vă felicit! Participarea este senzaţională. Avem în jur de 50% prezenţă la europarlamentare, şi în jur de 40% la referendum. Dragi români, vă mulţumesc, aţi dat un vot clar, ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Aşadar, dragi români, aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie independentă, pentru o bună guvernare pentru români şi pentru România. Vă mulţumesc pentru această participare la referendumul pe care l-am convocat”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

El a spus că a avut sprijin din partea unor partide politice în felul în care a reuşit să-i mobilizeze pe alegători, menţionând sprijinul de la PNL, care s-a înscris la AEP oficial ca partid care sprijină referendumul, dar sprijin consistent şi din partea USR-PLUS.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro