Proaspăt inaugurată de Dragnea și Shhaideh, în Sala Polivalentă din Alexandria curge apă din tavan

Proaspăt inaugurată de Dragnea și Shhaideh, în Sala Polivalentă din Alexandria curge apă din tavan

La nici trei luni de la inaugurarea Salii Polivalente din Alexandria, a carei modernizare a costat peste 20 de milioane de lei, au inceput sa apara si primele probleme: ploua prin tavan iar parchetul s-a umflat si trebuie schimbat, scrie ziarul local trnews.ro.

La ceremonia oficiala de inaugurare au participat, pe langa toate oficialitatile judetului, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si vicepremierul Sevil Shhaideh.

"Dupa fiecare ploaie acoperisul cedeaza, iar interiorul se transforma intr-un adevarat patinoar. Mai mult, cluburile sportive din judet care se antreneaza acolo se plang ca aerul conditionat nu functioneaza iar in zilele caniculare incaperea se transforma in sauna", potrivit sursei citate.

Lucrarile de modernizare au fost aprobate in urma cu 2 ani, Compania Nationala de Investitii din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei, condus la acea vreme de Liviu Dragnea.

Tribuna a fost reamenajata cu 1.350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP, 50 de locuri presa. Au fost amenajate sali de sport pentru activitati conexe: antrenamente pentru judo, sala pentru dezvoltarea fortei, sala de antrenamente pentru scrima.

Sala beneficiaza de sistem de nocturna pentru meciuri televizate, sistem de sonorizare, sistem de afisaj cu tabele de scor electronice, sistem de climatizare, grupuri sanitare pentru toate categoriile de utilizatori, inclusiv pentru spectatorii cu handicap locomotor.

Lucrarile de modernizare au costat circa 20,5 milioane de lei.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

4 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…

5 ALERTĂ Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu, 5 ani de închisoare în dosarul fin…