Procesul lui Mario Iorgulescu, amânat pentru că fostul său avocat a fost ales viceprimar la Sectorul 5

Procesul lui Mario Iorgulescu, amânat pentru că fostul său avocat a fost ales viceprimar la Sectorul 5

Motivul invocat de Oleg Burlacu, fostul apărător al lui Mario Iorgulescu, este faptul că acesta a fost ales să ocupe temporar funcţia viceprimar la Primăria Sectorul 5, potrivit sursei citate. Conform hotărârii publicate pe site-ul Primăriei Sectorului 5, decizia Consiliului Local a fost luată pe data de 14 iunie, cu o zi înainte de termenul anterior din procesul lui Mario Iorgulescu şi în aceeaşi zi în care Burlacu a semnat contractul de apărător cu Gino Iorgulescu, tatăl inculpatului. Şi la acel termen, Burlacu ceruse o amânare. Motivul invocat atunci: avea nevoie de timp ca să studieze dosarul şi să asigure o „apărare efectivă”.

Oleg Burlacu a anunţat miercuri în sala de judecată şi numele noului avocat care îl va reprezenta pe Mario Iorgulescu: Dan Lupaşcu. Fost judecător, acesta a fost şi preşedinte al Tribunalului Bucureşti şi al Curţii de Apel Bucureşti. Judecătoarea a admis amânarea procesului cu câteva ore, pentru ca Dan Lupaşcu să poată ajunge în sala de judecată de la Curtea Supremă, unde pleda într-un alt dosar.

În nopatea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi lovit o altă maşină, omorându-l pe şoferul acesteia. În urma analizei probelor biologice s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l şi era sub influenţa cocainei.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

4 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!