Procurorii au reconstituit parțial traseul lui Dan Condrea înainte de producerea accidentului

Procurorii au reconstituit parțial traseul lui Dan Condrea înainte de producerea accidentului

Parchetul General anunță vineri că a reconstituit parțial traseul mașinii lui Dan Condrea înainte de producerea accidentului, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală.

"În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au reconstituit parțial traseul dinaintea producerii accidentului de circulație, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală", se arată într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

Precizarea Parchetului General vine după ce televiziunile au prezentat imagini luate de la o cameră de luat vederi, în care nu apare și mașina condusă de Dan Condrea, ci doar o mașină a unui martor care a asistat la accident.

Tot în comunicatul publicat vineri, Parchetul General susține că a dispus efectuarea unor analize ADN și că au fost audiați o serie de martori.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, și-a pierdut viața în urma unui accident auto produs pe 22 mai pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit