Procurorul general, despre Dan Condrea: Există suspiciunea că ar fi sinucidere

Procurorul general, despre Dan Condrea: Există suspiciunea că ar fi sinucidere

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat marți că în cazul lui Dan Condrea există suspiciunea că ar fi sinucidere.

"Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probațiunii — după circumstanțele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe șosea, de mai multe ori, în zona aceea", a spus Lazăr, marți, la sediul CSM.

El a precizat că procurorii îi audiază pe toți martorii identificați pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs accidentul.

"De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanțele și așa mai departe", a arătat Lazăr.

Despre cazul Hexi Pharma, procurorul general a afirmat că există persoane vătămate care au mai primit astfel de soluții diluate și se continuă investigația.

"Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor. Procurorul ia mereu toate măsurile pentru a se asigura de recuperarea prejudiciului. Din păcate, cei care comit astfel de fapte, mereu comit faptele înainte ca ei (procurorii — n.r.) să ia măsurile. Aș vrea să se înțeleagă că procurorul nu ia măsuri arbitrare, ci când are toate probele pentru a nu leza drepturile fundamentale ale celor cercetați", a adăugat Lazăr.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...