Procurorul general spune că sunt "indicii foarte puternice" că victima accidentului este Dan Condrea

Procurorul general spune că sunt "indicii foarte puternice" că victima accidentului este Dan Condrea

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat luni că sunt "indicii foarte puternice" care arată faptul că victima accidentului de la Buftea este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Procurorul general a fost întrebat luni dimineața de jurnaliști dacă există certitudinea că Dan Condrea este victima accidentului din Buftea.

"Este vorba de o cercetare în curs și nu ar fi bine să comentăm în acest sens, deși indiciile sunt foarte puternice în acest sens, adică este vorba de autoturismul acestei firme, de o persoană care are asupra sa documentele respective și sunt indicii puternice că este vorba de acea persoană, care este însă în procedură de identificare", a spus Augustin Lazăr.

Procurorul general a adăugat că, luni dimineața, au fost reluate cercetările la fața locului , pentru ca anchetatorii să se asigure că toate mijloacele materiale de probă au fost identificate, ridicate și conservate.

De asemenea, la fața locului au venit și anchetatori de la Institutul Național de Criminalistică al Poliției Române, care este "cel mai înalt nivel al științei polițienești".

"Există o metodologie de cercetare în aceste situații, iar polițiștii și procurorii care au mers acolo la fața locului au efectuat cercetarea, pas cu pas, conform acestei proceduri care este în curs și, întrucât a intervenit acum seara, ea a fost reluată în această dimineață cu resurse superioare, adică vreau să vă asigur că ceea ce fac organele Poliției Judiciare și procurorii la fața locului este ceva care e profesionist și au făcut nenumărate astfel de cercetări, nu este o problemă extrem de complicată să cercetezi un accident de circulație", a arătat procurorul general.

AGERPRES/(A — autor: Eusebi Manolache, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Citește mai mult:

* LIVE UPDATE FOTO Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care și-ar fi pierdut viața Condrea


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?