Procurorul Sima, fostul secretar de stat al lui Iordache, AUDIAT la DNA în Dosarul Ordonanța13! VIDEO

Procurorul Sima, fostul secretar de stat al lui Iordache, AUDIAT la DNA în Dosarul Ordonanța13! VIDEO

Procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, a ajuns luni la sediul central al DNA, unde va fi audiat în dosarul deschis ca urmare a plângerii pe tema OUG 13/2017, de modificare a Codului Penal. Sima a venit însoțit de avocat.

UPDATE/Sima a stat aproape 4 ore în sediul DNA. El a spus la ieșire că are calitatea de martor.

Sima a fost revocat vineri din funcţia de secretar de stat la MJ, ca urmare a încetării detaşării, prin decizie CSM, la cererea procurorului general.

 La sosirea la DNA, acesta a afirmat că nu a participat la redactarea OUG 13/2017.

Vă reamintim că încă de joi noi am anunțat că surse din anturajul lui Florin Iordache vehiculau informația că DNA ar putea să-i pună sub acuzare, deci să solicite începerea urmăririi penale in personam, împotriva șefului PSD, Liviu Dragnea, a ministrului Justiției, Florin Iordache, a senatorului PSD Șerban Nicolae. De asemenea, Direcția Națională Anticorupție ar putea dispune urmărirea penală și pentru procurorii detașați în Ministerul Justiției ca secretari de stat, Constantin Sima și Oana Schmidt-Hăineală.
 
 



 

 
 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...