Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

Pentru ca mai sunt doar 3 zile pana la alegerile locale , m am gandit sa fac o ,,radiografie” cu detaliile mai putin stiute opiniei publice in legatura cu principalii candidati de pe malul Dambovitei :

Sectorul 1

Dan Tudorache supranumit si ,, Hotul Tacut “, beneficiaza de sprijinul celor de la Romprest – Grupul Monaco – Adrian Ciocirlan ( SRI) care isi doresc continuitate in contractele pe bani multi oferite de acesta !
Astfel Tudorache beneficiaza si de o presa favorabila controlata de acelasi grup infractional care conduce si Romprest !
In ajutorul lui Tudorache a,, sarit ” sa l ajute si un alt afacerist controversat pe numele sau Gigi Bulat care la sfatul vechiului sau tovaras Marian Vanghelie ,si a sponsorizat amanta ,pe Adriana Bahmuteanu sa candideze la Sectorul 1 pentru a o ataca pe Clotilde Armand !
Da ,Gigi Bulat (patronul magazinelor Prosper, mare dezvoltator imobiliar )si Adriana Bahmuteanu sunt amanti de vreo 5 ani , de prin 2015 cand eu ma intalneam cu Bulat la un bar de pe bulevardul Kogalniceanu la parterul blocului unde locuia atunci Adriana Bahmuteanu si pe care omul de afaceri o vizita mereu dupa intalnirile cu mine !
Chiar si in aceste conditii , Clotilde Armand va castiga la ,,mustata ” ca si in 2016 cand, din pacate victoria i a fost furata la ,,masa verde” de tandemul Coldea- Dragnea in beneficiul infractorului Dan Tudorache ,cel care desi are 3 dosare la DNA cu denunturi si probe beton , este in continuare protejat de acest Sistem Corupt care conduce Romania !

Sectorul 2

Aici PSD s a compromis total ,umilindu si electoratul prin decizia de a l sustine pe acest balbait agramat pe numele sau Dan Cristian Popescu ,cel care i a injurat mereu pe membrii si simpatizantii PSD !
Balbaitul se vrea primar pentru a continua furaciunile pe bani multi in favoarea fratelui sau rezident la Miami ,Mihai Popescu alias Misu Pricopsitu !
Traiul la Miami e scump atunci cand stai beat si drogat prin cluburi toata noaptea ,uneori si ziua ..
si de baza e tot cascavalul produs si furat din contractele de la Primaria Sectorului 2 pentru ca asta e de fapt singura sursa de venit a infractorului Misu Pricopsitu inca nebunghit de institutiile statului ..
Va fi o batalie dura dar pana la urma si cu ajutorul Sistemului ,candidatul PNL via USR va castiga !

Sectorul 3

Analfabetul functional Robert Negoita sustinut de DNA si SIE are in continuare prima sansa ,mai ales dupa ce si a infranat subit dorinta de a face anumite dezvaluiri despre mafia imobiliara protejata de Ciocirlanii din SRI ! Astfel la fel ca in 2015 cand din spatele unei perdelute pe facebook ne a spus ca isi retrage candidatura de la sefia PSD contra lui Dragnea , si acum ca si atunci a ,,batut palma ” cu Sistemul care i a garantat in liniste continuitatea la acest sector !

Sectorul 4

Toti spun la unison ca acest Daniel Baluta e Dumnezeul Primarilor , ca a facut atat de multe lucruri bune care se vad in acest sector !
Nu contest ca individul a facut treaba dar dosarul de la DNA in care trebuia arestat direct din birou pentru grave acte de coruptie ,a fost inchis subit de Sistem !
Pentru acest ghiseft al libertatii, Baluta a semnat rapid niste contracte pe care le a achitat in avans fara ca serviciile sa fie prestate vreodata asa cum e si colaborarea pe multe milioane de lei cu societatea Morsei Competente alias Bogdan Chirieac!
In speranta vreunui scurtcircuit cu DNA ,(mai ales dupa ce omul lui de casa Zarescu l a inregistrat pe Nicusor Dan ,Baluta e disperat sa nu pateasca vreo nefacuta pe ultima suta de metri din acest motiv cerandu i chiar demisia omului sau de incredere cu promisiunea ca il va recupera dupa 27 septembrie ), Pro Romania l a pus sa candideze aici pe Gabriel Ispas un profesionist in furtul banilor publici inca de pe vremea cand activa ca lider al Asociatiei Studentilor de la Universitatea Bucuresti ( ASUB)!
Despre Gabriel Ispas , prietenul si partenerul sau in furaciuni pe vremea studentiei Nicu Banicioiu ,imi spunea ca e bine sa tin aproape de el pentru ca e sustinut de DNA !!!
In conditiile in care nu vor aparea public inregistrarile video cu Daniel Baluta facand sex cu prostituate ( casete detinute de Puiu Florian vechiul sau colaborator interlop) acesta va ramane in continuare la carma sectorului 4 !


Sectorul 5

Ajuns primar printr un concurs de imprejurari de care nu e strain ( e vorba de inscenarea facuta la adresa mea cu ajutorul.DNA pentru a nu candida in 2016 la Primaria Sector 5 ), Daniel Florea incearca prin savarsirea unor acte de coruptie in forma continuata ,sa reziste la primarie pentru un nou mandat ..
Asta in ciuda celor 2 dosare pe care acesta le are la DNA , si pentru care arunca foarte multe spagi in dreapta si in stânga pentru a si cumpara linistea ….
Din pacate in ultima perioada DNA a devenit un fel de NUFARUL S.A. pentru acesti primari corupti .. , angajatii lui Crin Bologa pierzandu si din aplomb si curaj ….
Deh , la fel ca in hitul lui Dan Bittman ,,Banii Vorbesc ” si pentru unii procurori ,,manjiti “…
Din pacate daca cei din Stirbei Voda nu vor sa aplice Legea pentru acest Daniel Florea un personaj cu grave afectiuni psihice ,care in mod normal nici nu ar avea dreptul sa candideze , imi pare rau pentru cetatenii sectorului 5 ca vor fi din nou ,, ,praduiti ” de Florea si acolitii sai !
Acoliti din care face parte si Almanahe Vanghelie care a fost lasat de Florea sa fure in continuare mai ales din contractele banoase de renovare a scolilor, combinatie pe care Almanahe o stie bine , el punandu si un om de incredere si pe scolile din sectorul 1 cu complicitatea lui Dan Tudorache !
Cu toate ca si a anuntat si el candidatura , cand vine vorba sa l atace pe Daniel Florea contracandidatul sau , Almanahe e Mucles…ca hotii care fura impreuna nu se dau in primire …cica..
Din pacate aici nu i dau sanse prea mari nici lui Piedone …poate cel de la PNL sa aibe vreo sansa daca DNA accepta sa si faca ,,treaba ” in privinta coruptului Daniel Florea si sa verifice daca pixurile Montegrappa mai sunt bune de ceva ….( procurorii stiu foarte bine la ce ma refer )
Vom vedea …

Sectorul 6

Aici e o batalie interesanta intre primarul Gabi Mutu sustinut direct de Florian Coldea prin interpusul sau Alin Niculae ( Oscar Downstream) , protectori care i au asigurat clasarea dosarelor de la DNA si DIICOT lui Mutu si candidatul PNL Ciprian Ciucu sustinut si el de o parte din Sistem !
Rezultatul votului de la sectorul 6 ne va arata clar daca Florian Coldea mai conteaza in Jocurile de Putere de la Bucuresti !


PRIMARIA CAPITALEI

In sfarsit Perla Coroanei , Primaria Capitalei va fi adjudecata in opinia mea la limita de Nicusor Dan in detrimentul Gabrielei Firea , marinarul betiv Traian Basescu urmand a ocupa cu ,,succesuri ” a treia pozitie !
Pe ce ma bazez cand spun asta ?
Pe 2 motive :
Primul motiv e ca asta isi doreste Klaus Iohannis pentru ca odata ajuns Primar General , docilul Nicusor Dan va prelua si USR si va fi un partener de guvernare foarte ascultator nu cum ar putea fi Dan Barna care ar putea emite pretentii prea mari ….
Al doilea motiv e faptul ca votantul bucurestean accepta mai usor sa fie ,,jecmanit ” de catre unul cu mecla de prost asa cum e Nicusor Dan decat de o perversa ,vicleana si aroganta asa cum este Gabriela Firea !
Putea Firea sa le dea in campania asta si cate 25.000 euro la fiecare bucurestean ( cum ii mintea Dan Diaconescu pe alegatori in 2012), DEGEABA….
Bucurestenii i ar fi luat banii dar nu ar fi votat o pe ea …
Asta e in FIREA votantului bucurestean ,de a nu accepta unul mai smecher la butoanele bugetului Capitalei !
De aceea de multe ori cei cu fata de NATANGI , ca Traian Basescu sau Nicusor Dan vor avea mereu de castigat …( cu toate ca viata ne a demonstrat cat pot fi de nocivi pentru societate)!
Odata cu pierderea alegerilor ,cotofana de la Voluntari va disparea si din PSD (Ciolacu asteptand o la cotitura ca sa scape de ea ),retragandu se la Londra unde pe malul Tamisei isi va numara in zilele ploioase spagile primite via Bosfor si depuse in cutia de valori pe care o detine împreună cu Pandelica la Barclay’s Bank !
De partea cealalta, afaceristii sponsori din spatele lui Nicusor , isi freaca deja mainile in asteptarea halcilor de teren cu care acesta ii va blagoslovi pentru donatiile consistente ,unde vor ridica diverse imobile rezidentiale de lux !
Printre cei care stau la rand alaturi de Cainele de paza al lui Nicusor , se afla si Calin Cirjoi si pedofilul Razvan Petrovici care tintesc doar zonele ultracentrale din Bucuresti si in mod special partea de Nord a Capitalei !

Traiasca DNA si Lupta Anticoruptie la Misto !


Pe 27 septembrie Fraierilor sunteti asteptati la VOT !


P.S. Pentru cei care mi ati trimis zeci de mesaje pe mail intrebandu ma cand va aparea Volumul II din ,,Spovedania lui Rizea ” , va anunt ca acesta va fi lansat inainte de alegerile parlamentare !
Va multumesc pentru interesul pe care l manifestati !


24 Septembrie 2020 SURSA:  spovedanialuirizea.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...