Propagandistul Kremlinului atacă Germania. Discursul halucinant al lui Soloviov: „Au luat-o, au înghițit RDG. Anexare pură“

Propagandistul Kremlinului atacă Germania. Discursul halucinant al lui Soloviov: „Au luat-o, au înghițit RDG. Anexare pură“

Propagandistul Kremlinului, Vladimir Soloviov, a lansat un nou atac asupra Occidentului. De această dată, el a pus tunurile pe Germania pe care a acuzat-o că a anexat "ilegal" Republica Democrată Germană după căderea Zidului Berlinului.

Soloviov a spus, conform dsnews.ua că nu recunoaște existența Germaniei în interiorul granițelor sale actuale.

Vladimir Soloviov atacă Germania FOTO Profimedia

"De ce pornim de la prezumția de inviolabilitate a granițelor teritoariale ale Franței și Germaniei? Care este justificarea existenței Germaniei în acele granițe? Poate cineva să-mi explice, vă rog?", a spus Soloviov în cadrul uneia dintre emisiunile sale la postul public de televiziune rus.

"Nu cred că există, atâta vreme cât ele însele au încălcat legile internaționale", i-a răspuns un invitat. Iar Soloviov și-a continuat discursul halucinant: "Nu, nu, nu. Este vorba despre altceva. De câți ani există Germania în interiorul granițelor pe care le știm? E o colecție de țări diferite, cu abordări diferite, cu structuri politice diferite. (...) De ce o tratăm ca pe un fel de stat unic? Eu nu consider deloc că este un stat legitim. Îmi pare rău, dar a anexat ilegal un stat membru ONU. A încălcat Acordul de la Helsinki, era o țară (Republica Democrată Germană), membră ONU, unde a dispărut? Ce, au implementat o procedură democratică? Nu. Au luat-o, au înghițit RDG. Anexare pură. RDG. A fost o anexare pură".

Potrivit lui Soloviov, vest-germanii ar fi „luat și devorat” RDG. Fostul consilier al Ministerului Afacerilor Interne din Ucraina, Anton Gerașcenko, a cerut Germaniei să acorde atenție declarațiilor unui propagandist rus cu normă întreagă.

A avertizat despre pericolul unui război civil în Rusia

Vladimir Soloviov este același care a amenințat România cu un atac cu „arme nucleare tactice”.

Cel mai important realizator pro război al televiziunii de stat, Vladimir Soloviov, a avertizat despre posibilitatea unui ”război civil”, într-un videoclip pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

El i-a îndemnat pe luptătorii Wagner să renunțe. „Nu suntem noi ruși? Nu ne iubim Patria Mamă? Oare chiar ne lăsăm să pierdem țara prin lupte interne?”, a spus Soloviov, în ceea ce reprezintă o prima reacție a uneia dintre vocile puternice favorabile Kremlinului.

Vladimir Soloviov este același care a amenințat România cu un atac cu „arme nucleare tactice”.

Declarația, făcută la emisiunea sa de la postul TV Rossia-1, vine după ce au apărut informații că piloții ucraineni ar putea fi antrenați în România să piloteze avioane F-16. „Înseamnă că România nu va mai fi. Înseamnă că România va trebui atacată cu arme nucleare tactice”, a spus Soloviov. Politico a scris că mai multe țări occidentale consideră România o posibilă locație pentru a antrena piloți ucraineni pentru avioanele de luptă F-16.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?