Proști de bubuie, dar cu pile! Fiul cel mic al lui Toader a picat examenul de intrare în barou! Anul trecut, și băiatul cel mare a picat un examen la notari

Proști de bubuie, dar cu pile! Fiul cel mic al lui Toader a picat examenul de intrare în barou! Anul trecut, și băiatul cel mare a picat un examen la notari

Proști de bubuie, dar cu pile! Fiul cel mic al lui Toader a picat examenul de intrare în barou! Anul trecut, și băiatul cel mare a picat un examen la notari.
Teodor Toader, băiatul cel mic al fostului ministru al Justiției Tudorel Toader, a picat examenul de intrare în Baroul Iași, au declarat surse din Baroul Iași pentru  G4Media.ro .

Pe listele cu rezultatele nu este trecut numele candidaților, însă sursele G4media l-au indicat pe Teodor Toader ca având numărul 2495 și codul A2787.

 Teodor Toader a avut doar 64 de puncte și o notă mică, 7, la procedură civilă. Fiul cel mic al lui Tudorel a absolvit în acest an Facultatea de drept din Iași, spre mândria tatălui său, rectorul universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Anul trecut, și băiatul cel mare al lui Tudorel Toader, Alex Toader, a picat examenul de transfer ca notar de la țară la oraș.

Alex Toader este titular pe un post de notar în comuna Răchiteni, județul Iași, însă este detaşat în municipiul Iaşi, pe perioadă nedeterminată. El lucrează cu Andi Cheptine, preşedintele Camerei Notarilor din Iaşi.

Anul trecut, pe atunci ministrul Justiției, Tudorel Toader a fost vizat de o anchetă penală după ce presa a dezvăluit că a profitat de o portiţă legislativă pentru a deveni el însuşi notar. Dosarul respectiv a fost însă clasat.

G4Media.ro a dezvăluit pe 3 septembrie anul trecut că solicitarea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a deveni notar public cu un post în Iaşi, circumscripţia Judecătoriei Iaşi, ar fi avut ca scop aducerea fiului cel mare, Ionuț Alexandru Toader, notar într-o comună din județ, într-un post la oraș.
Citește și:

populare
astăzi

1 Ploi, grindină și vijelii anunțate de meteorologi. Județele care intră sub cod portocaliu

2 O avea chiloți pe ea?

3 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei

4 DNA anunță oficial care este „faza” cu Coldea

5 Reacția categorică a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost scos la vânzare de Rangers