Prostituată româncă ucisă de un client căruia nu i-a convenit prețul. Familia a recunoscut-o după tatuaje

Prostituată româncă ucisă de un client căruia nu i-a convenit prețul. Familia a recunoscut-o după tatuaje

O română de 23 de ani, care lucra ca escortă în Austria, a fost ucisă, în weekend, de un client nemulțumit de preț. Tânăra a fost bătută grav, astfel încât familia a recunoscut-o după tatuaje.

O româncă a fost ucisă în Austria FOTO Shutterstock

Agresorul de 34 de ani a fost reținut, iar în cursul zilei de 29 septembrie va fi prezentat instanței cu propunere de arestare pentru omor.

Potrivit anchetei, bărbatul a intrat în contact cu tânăra pe un site specializat, sâmbătă, cerându-i acesteia să vină la apartamentul lui din Ternberg. Românca avea o colegă de cameră și a anunțat-o unde va pleca.

În seara de sâmbătă, românca nu s-a întors acasă și nu a răspuns la telefon, astfel că, colega sa a intrat în panică și a mers la poliție pentru a anunța dispariția.

Polițiștii s-au deplasat abia după câteva ore la adresa comunicată și printr-o fereastră au văzut trupul unei tinere întins pe pardoseală, potrivit derstandard.at , citată de Digi24.

Agenții de poliție care au descins în apartamentul bărbatului l-au reținut. Acesta a recunoscut că a bătut-o pe tânără din cauza unei neînțelegeri privind prețul.

Avocatul angajat de familia victimei, Manfred Arbacher-Stöger, acuză poliția că a intervenit foarte târziu, respectiv la aproximativ 12 ore după ce tânăra a fost dată dispărută oficial, atunci când prietenii tinerei au spus că erau îngrijorați că ceva rău i s-ar fi putut întâmpla.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”