Protest la MJ; persoanele care au aruncat cu ouă în sediul ministerului - sancţionate contravenţional

Protest la MJ; persoanele care au aruncat cu ouă în sediul ministerului - sancţionate contravenţional

Mai multe persoane au protestat luni dimineaţă în faţa Ministerului Justiţiei, aruncând cu ouă în sediul MJ, patru dintre ele fiind ulterior sancţionate contravenţional de Jandarmeria Bucureşti.

"Cele patru persoane implicate în incident au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, aruncarea asupra unei construcţii cu obiecte care murdăresc şi constituirea unui grup pentru acţiuni contrare ordinii publice. Sediul Ministerului Justiţiei face parte din categoria obiectivelor de importanţă deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi", precizează Jandarmeria Capitalei.

Protestul a avut loc faţă de ultima ordonanţă de urgenţă dată de Guvern săptămâna trecută prin care au fost modificate legile Justiţiei.

Şi marţea trecută şapte persoane au ajuns la poliţie, după ce au aruncat cu pietre şi vopsea către sediul Ministerului Justiţiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Două femei, una frumoasă, una...

3 Așa o fi?

4 Un colier uman?

5 Oligarhii ruși au pierdut 7 miliarde de dolari într-o singură zi!