Protest la Palatul Cotroceni: Demonstranţii au aprins lumânări; protestul continuă după intrarea în vigoare a restricţiilor de circulaţie

Protest la Palatul Cotroceni: Demonstranţii au aprins lumânări; protestul continuă după intrarea în vigoare a restricţiilor de circulaţie

Cei aproximativ 1.000 de protestatari care au ajuns, sâmbătă seara, la Palatul Cotroceni, au aprins lumânări şi au afişat mesaje împotriva restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Oamenii protestează de asemenea, faţă de modul în care au fost evacuaţi mai mulţi pacienţi de la Spitalul Foişor, pentru transformarea acestuia în spital COVID. Mulţi dintre protestatari nu poartă masca de protecţie sau o poartă necorespunzător şi flutură steaguri tricolore, suflă în vuvuzele şi strigă lozinci anti-guvernamentale.

Protestul a continuat în pofida restricţiilor de circulaţie instituite după ora 20,00 în Bucureşti şi a autorizaţiei pentru desfăşurarea manifestării, care a fost obţinută până la ora 19,30.

Manifestaţia a fost anunţat pe reţelele de socializare, iar liderul Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a transmis live, pe Facebook, imagini de la manifestaţia din Piaţa Victoriei.

 

 

Foto: (c)  LIVIU SOVA / AGERPRES FOTO


Câteva sute de persoane s-au strâns sâmbătă după-amiază, în zona Gării Obor, pentru a protesta faţă de restricţiile impuse de Guvern, după care s-au deplasat spre Piaţa Universităţii. Aceştia au mărşăluit pe bulevardul Magheru, până în Piaţa Victoriei, unde se aflau alte câteva sute de persoane.

Din Piaţa Victoriei, protestatarii au pornit către Palatul Cotroceni, însoţiţi de jandarmi, în timp ce o parte a manifestanţilor a rămas în Piaţa Victoriei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Da, sunt gay! Și suntem mulți în branșă” / Primul interpret de muzică populară care își recunoaște orient…

2 O franţuzoaică de 37 de ani, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit nebuneşte de un puşti român de 14 ani. Cum s-a…

3 Mesajul unui medic psihiatru înainte de a muri de COVID-19. Mama sa, profesoară, a murit de aceeaşi boală cu o…

4 Așa o fi?

5 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?