PSD, BUTONAT din Israel? Firea, o nouă vizită la STĂPÂNI! Consultanții de CAMPANIE ai lui Dragnea sunt EVREI!

PSD, BUTONAT din Israel? Firea, o nouă vizită la STĂPÂNI! Consultanții de CAMPANIE ai lui Dragnea sunt EVREI!

Încă o dovadă că zvonurile privind închinarea lui Liviu Dragnea la Fii lui Israel nu sunt aiureli aruncate pe piață de dușmani! Chiar o fi întâmplare că Țărănoiul Penal are consultanți din Israel? Cărora, o spune toată lumea, nu le iese din cuvânt?

Cu doar câteva zile înaintea declanșării oficiale a campaniei electorale aflăm că Gabriela Firea, prim-ministrul care va fi desemnat de PSD în cazul câștigării alegerilor, a făcut o nouă vizită în Israel. Asta după ce, subit, în urmă cu zece zile, și președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost și el, pe fugă, tot acolo. La scurt timp, Dragnea, Țărănoiul Penal de Teleorman, a anunțat construirea unui mega-centru medical de un miliard de euro la București. Care, spun surse din preajma celor două somități pesediste-Firea și Dragnea-ar putea fi investiția băieților cu kipa și nu investiția viitorului guvern condus de PSD.

Trebuie reamintit că înaintea anunțării de către PSD a candidatului la primăria București, Dragnea și Firea au efectuat, împreună, o vizită de lucru în Israel.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 Așa o fi?

5 Priviți, lui Dan Vîlceanu i-au dat „carne” pe buletinele de vot!