PSD, cuib de imbecili/Mitralieră, noi afirmații demente: Un termoscanner de tip tunel are un soft integrat care preia informațiile, adresa, absolut totul

PSD, cuib de imbecili/Mitralieră, noi afirmații demente: Un termoscanner de tip tunel are un soft integrat care preia informațiile, adresa, absolut totul.

​Deputatul PSD Cătălin Rădulescu „Mitralieră” ar vrea ca „cineva din Guvernul României” să garanteze că informațiile pe care le-ar colecta termoscannerele „nu ajung niciunde”. El a insistat că aparatele ar lua amprenta facială și astfel toate datele personale.

„Dacă vin aceste scannere cu soft integrat, cineva trebuie să garanteze populației că informațiile nu ajung niciunde. Eu am vorbit cu mai mulți IT-iști și mi-au spus că soft-ul integrat, la un termoscanner de tip tunel, care are un soft integrat, soft-ul ăla integrat preia informațiile. Și eu am întrebat.. aceste informații, garantează cineva că se duc sau nu se duc undeva?

Atâta timp cât nu apare cineva din Guvernul României care să garanteze că informația ta nu ajunge niciunde, e un semn de întrebare”, a declarat Cătălin Rădulescu, citat de Antena 3. ”Prin amprenta facială, se preiau informații care se transmit undeva, ăsta e soft-ul. Cum ar fi datele personale, adresă, absolut totul”, a adăugat deputatul.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…