PSD dă foc la țară? Ondine Gherguț dezvăluie că Dorneanu negociază în CCR INVALIDAREA Referendumului pe Justiție! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

PSD dă foc la țară? Ondine Gherguț dezvăluie că Dorneanu negociază în CCR INVALIDAREA Referendumului pe Justiție! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

Risc Seismic

PSD dă foc la țară? Ondine Gherguț dezvăluie că Dorneanu negociază în CCR INVALIDAREA Referendumului pe Justiție! Amănunte CUTREMURĂTOARE! Amănunte CUTREMURĂTOARE! Jurnalista Ondine Gherguț dezvăluie pe contul său de Facebook că Valer Dorneanu a negociat deja cu o parte a judecătorilor din CCR invalidarea Referendumului pe Justiție inițiat de președintele Iohannis și votat de milioane de români!

Primele suspiciuni au apărut încă de săptămâna trecută când CCR a amânat în mod suspect validarea Referendumului ca urmare a apariției a două contestații dubioase. Una dintre ele, doar cu exemple de cazuri din județul Dolj, județ unde familia formată din Olguța Vasilescu și Claudiu Manda deține puterea. Nu întâmplător, în toată această perioadă, Olguța Vasilescu a fost port-drapelul mișcării obscure care susține fraudarea masivă a votului din 26 mai. Aberație susținută mai nou și de Șerban Nicolae, care a vorbit în discursul de la moțiunea de cenzură despre această presupusă fraudă.

Ce scrie Ondine Gherguț:

„ALERTĂ Curtea Constituțională pregătește INVALIDAREA referendumului, spun surse din interiorul instituției.
Valer DORNEANU, președintele CCR, cere explicații Biroului Electoral Central despre motivele pentru care unii alegători care au pus ștampila pe DA la prima întrebare, la a doua au pus ștampila pe NU. Apoi, pentru a argumenta amânările repetate ale validării referendumului, DORNEANU cere verificări ale tuturor buletinelor de vot.
De ce avea nevoie DORNEANU de tergiversare? Pentru că îi aștepta în CCR pe STAN și DELIORGA, noii judecători constituționali care au depus azi jurământul, în votul cărora are deplină încredere. Maya Teodoroiu, al cărei mandat a expirat de curând, în discuțiile "informale" cu DORNEANU a refuzat să invalideze referendumul, ca și Ștefan Minea. Acum, Dorneanu are asigurate 6 voturi (din 9) pentru invalidare.”


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale