PSD e Mafia! Spitalul Republican anunțat de Firea s-a scumpit la un miliard de euro, de la 400 de milioane de euro, în două zile!

PSD e Mafia! Spitalul Republican anunțat de Firea s-a scumpit de la 400 de milioane de euro la un miliard de euro în două zile!

Spitalul Republican din București, proiect inițiat de Gabriela Firea, va costa 4,7 miliarde de lei (circa un miliard de euro), potrivit proiectului de hotărâre a Consiliului general al Municipiului București, pusă în dezbatere vineri pe site-ul Primăriei Capitalei. În urmă cu două zile, pe 11 decembrie, Gabriela Firea spunea într-o conferință de presă că proiectul va costa 400 de milioane de euro.

„400 milioane de euro pentru circa 1.000 de paturi e un preţ foarte bun, foarte corect”, a spus Firea la acel moment, potrivit Agerpres. Ea a lăudat Compania Municipală Dezvoltare Durabilă și Trustul de Clădiri Metropolitane, spunând că ”au livrat acest studiu într-un termen record de 8 luni, încă o dovadă a utilității companiilor municipale”.

Documentul oficial de pe site-ul Primăriei București arată însă că proiectul va fi de două ori și jumătate mai scump. Presupusul spital, pentru care nu există în acest moment o sursă de finanțare, ar urma să fie amplasat la marginea orașului, pe Șoseaua Pipera nr. 63 – 65, și ar urma să fie construit în 5 ani.

”Spitalul Metropolitan este mai mult decât un spital, este un concept nou pentru România, deoarece acest obiectiv va îngloba nu numai un spital, ci și locuințe pentru doctori, spații hoteliere pentru pacienți și pentru familiile acestora, creșă și grădiniță pentru copiii personalului medical, săli de cursuri și conferințe”, se arată în proiectul de hotărâre.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!

3 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

4 Judecătoarea Elena Burlan Pușcaș, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru o mită de 50…

5 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…