PSD e Mafia!/Ghizdeanu, primul membru al bandei care a jefuit România timp de 3 ani acuzat oficial și pus sub control judiciar!

PSD e Mafia!/Ghizdeanu, primul membru al bandei care a jefuit România timp de 3 ani acuzat oficial și pus sub control judiciar!

PSD e Mafia!/Ghizdeanu, primul membru al bandei care a jefuit România timp de 3 ani acuzat oficial și pus sub control judiciar!

Fostul președinte al Comisiei Naționale de Prognoză Ion Ghizdeanu este cercetat penal și a fost plasat sub control judiciar pentru de fals intelectual în formă continuată, a anunțat oficial Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. Instituția precizează că el ar fi falsificat peste 1.000 de procese-verbale necesare primăriilor pentru a obține finanțări prin Fondul de Dezvoltare creat de Liviu Dragnea și Darius Vâlcov.

"În perioada 17.09 2019 - 24.10 2019, inculpatul, în calitate de președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, a falsificat, cu ocazia întocmirii, mai multe procese-verbale, în care s-a menționat în mod mincinos că membrii comisiilor de evaluare și analiză a proiectelor s-au întrunit, au analizat și au propus spre aprobare 1.080 de proiecte. În realitate, membrii comisiei nu s-au întrunit niciodată și nu au făcut nicio apreciere proprie, lista cu proiectele propuse spre aprobare fiind stabilită arbitrar de către inculpat", arată, într-un comunicat de presă, Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Ion Ghizdeanu a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile pentru infracțiunea de flas intelectual în formă continuată..

Joi dimineață, în dosarul în care este vizat Ion Ghizdeanu au avut loc 17 la primării din mai multe zone din ţară, fiind vizate finanţările obţinute din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru proiectele dezvoltate de autorităţile locale. Ghizdeanu era considerat omul-cheie al PSD-ului în implementarea politicilor economice şi împărţirea banilor statului.

Ghizdeanu, în calitate de șef al Comisiei Naționale de Prognoză, a condus Fondul de Dezvoltare creat de Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, fond prin care cei mai mulți bani ar fi ajuns la aleșii PSD din teritoriu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…