PSD: Ne opunem categoric eliminării indemnizaţiilor de merit pentru artişti şi sportivi

PSD: Ne opunem categoric eliminării indemnizaţiilor de merit pentru artişti şi sportivi

PSD a precizat, marţi, că se opune "categoric" eliminării indemnizaţiilor de merit pentru artişti şi sportivi, precum şi a drepturilor altor categorii profesionale şi a menţionat că Adrian Solomon nu a avut mandat din partea partidului pentru acest amendament.

"PSD se opune categoric eliminării indemnizaţiilor de merit pentru artişti şi sportivi, precum şi a drepturilor altor categorii profesionale şi va vota împotriva acestui amendament la şedinţa de plen de mâine. Domnul Adrian Solomon nu a avut mandat din partea PSD pentru promovarea acestui amendament. Nu a existat niciodată vreo discuţie în interiorul partidului despre acest subiect, iar astfel de poziţii singulare nu reprezintă punctul de vedere al PSD", se arată într-un comunicat de presă al PSD, semnat de liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Comisia pentru muncă din Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, raport favorabil pentru proiectul de lege care vizează eliminarea pensiilor speciale, excepţie făcând cele destinate militarilor şi structurilor din cadrul MAI .

Totodată, la propunerea preşedintelui comisiei, social-democratul Adrian Solomon, a fost adoptat un amendament care vizează eliminarea rentei viagere pentru sportivi şi artişti, dar şi a indemnizaţiei de 50% pentru ziariştii care au ieşit la pensie, membrii ai unor asociaţii de profil. Solomon a precizat însă că nu va susţine prevederile respective în plen. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...