PSD va trece Legea Grațierii în varianta Șerban Nicolae! Amănunte INCENDIARE!

PSD va trece Legea Grațierii în varianta Șerban Nicolae! Amănunte INCENDIARE!

PSD va trece Legea Grațierii în varianta propusă de Șerban Nicolae! Iar jocul de-a pompierul al lui Dragnea este doar o nouă manipulare penibilă ca și în cazul Ordonanței 13. De această dată nu vor mai da înapoi. Legea va fi votată chiar în buza vacanței parlamentare. Acum s-a dat doar semnalul, să știe borfașii că înțelegerea merge înainte! Fără opreliște! Și nici președintele, și nici protestele nu-i vor da înapoi! Și nici băieții de la vârful UE! Știți de ce? Pentru că și-au luat scut: CCR! Legea va fi declarată constituțională.

Încă o dată, avertizăm pe toată lumea, așa cum am început s-o facem încă din 2014: scopul acestor indivizi nu este bunăstarea românilor, ci salvarea banilor puși deoparte! Prin aceste droguri salariale date supușilor lor bugetari și pensionarilor nu urmăresc decât constituirea unei armate a dezbinării României, hoardele care vor fi scoase în stradă să se bată, la propriu dacă e nevoie, cu România disperată...

Două cuvinte despre referendunul amânat de președinte. Din această cauză l-a amânat. Dacă-i dă drumul mâine va fi un eșec răsunător. Gândiți un pic. Aici este vorba despre niște chestiuni strict tehnice. Realizează cineva că în secțiile de votare toți reprezentanții vor fi de la „ei”? Credeți că mai bagă dracu tablete și filmare? Poate vă gândiți la USR. Să nu vă treacă prin cap, USR are în câteva județe mai mulți parlamentari decât membri de partid! Credeți că reprezenții PNL din teritoriu mor să-i dea o mână de ajutor președintelui? Nimeni nu spune că zilnic hălci întregi din organizațiile locale ale PNL trec la PSD sau ALDE! 

Referendumul rămâne o armă pentru la toamnă, când iminența promulgării legii va deveni realitate dramatică. Și când presiunea străzii ar putea duce la niște modificări ale reprezentării în secțiile de votare și la o mobilizare adevărată. Mulți dintre cei din stradă vor vedea atunci, pe viu, ce înseamnă PSD!

Vă avertizăm că tot ceea ce am scris aici nu este poveste sau scenarită. Este realitate crudă și dramatică!


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...