Purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Craiova: Actorul Florin Busuioc, transferat la Institutul "C.C. Iliescu"

Purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Craiova: Actorul Florin Busuioc, transferat la Institutul "C.C. Iliescu"

Actorul Florin Busuioc, care se afla internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova în urma unui infarct suferit marţi în timpul unui spectacol, va fi transferat la Institutul "C.C. Iliescu" din Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale din Craiova, Cristina Geormăneanu.

"Tocmai acum a decolat elicopterul SMURD Craiova cu pacientul către Institutul "C.C. Iliescu" din Bucureşti, institut care de altfel a dat avizul pozitiv pentru transfer, în cursul nopţii precedente, însă condiţiile meteo nefavorabile au făcut imposibilă transferarea lui pe cale aeriană", a spus Cristina Geormăneanu.

Ea a precizat că pacientul este în stare gravă, dar este stabil şi va continua tratamentul la Institutul "C.C. Iliescu". Elicopterul SMURD Craiova aterizează într-o oră la Detaşamentul de Pompieri Morarilor, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Actorul Florin Busuioc a fost operat în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. AGERPRES/(A - autor: Florentina Ştefănescu, editor: Mihai Simionescu; editor online: Magdalena Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”