Rădulescu (PSD) spune că va cere demisia șefului Jandarmeriei

Rădulescu (PSD) spune că va cere demisia șefului Jandarmeriei

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat luni că va cere demisia șefului Jandarmeriei pentru evenimentele care au avut loc în timpul protestelor din Piața Victoriei.

"În momentul în care într-o țară democratică autoritatea de stat nu mai poate să fie exercitată, asta înseamnă că în țara asta e anarhie. În nicio țară din Europa, poate că prim-ministrul o să-mi dea și mie un exemplu, sunt foarte curios să văd în ce țară din Europa, în afară de mitinguri autorizate, cineva își permite să ocupe zile, luni, ani la rând un loc public. Dacă nu mi se dă un singur exemplu, înseamnă că prim-ministrul și doamna ministru de Interne nu și-au făcut datoria și trebuie să vedem ce se întâmplă", a spus Rădulescu la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în scandalul din interiorul PSD a greșit Mihai Tudose sau Gabriela Firea.

Întrebat dacă cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, Rădulescu a spus: "O să cer demisia șefului Jandarmeriei".

"Un golan, un om care bate un bătrân vorbea foarte amical cu oamenii din Jandarmerie. Nu am înțeles ce prietenie e între cei din Jandarmerie și acest golan", a mai spus el.

Rădulescu a arătat că atunci când sunt probleme, acestea trebuie discutate în partid, nu în public.

"Dacă în partid se hotărăște într-un anumit fel, trebuie să te supui. Nu-ți convine, indiferent că ești premier, îți dai demisia și pleci dacă nu vrei să faci cum hotărăște partidul. Aici nu e pe concurs. (...) Nu cred că ar trebui să demisioneze (premierul Mihai Tudose — n.r.). Eu cred că greșește în mod flagrant în ultima perioadă de timp. Toată lumea trebuie să înțeleagă că aceste declarații nefericite pe care le fac ei certându-se unii cu alții afectează foarte mult imaginea PSD. Eu îmi amintesc că atunci când am afectat imaginea partidului am fost suspendat. (...) De data asta cred că Gabi Firea a avut dreptate", a menționat acesta.

Declarația lui Rădulescu este făcută în contextul în care în presă au apărut stenograme care redau discuții în contradictoriu între primarul Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose privind organizarea Târgului de Crăciun în Piața Victoriei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...