Raluca Moianu a cucerit România cu „Iartă-mă“, dar a trecut printr-o tragedie. E gata să-și refacă viața FOTO

Raluca Moianu a cucerit România cu „Iartă-mă“, dar a trecut printr-o tragedie. E gata să-și refacă viața FOTO

Îndrăgita prezentatoare TV, care și-a pierdut și tatăl, și soțul în doar un an, și-a crescut singură fiica, însă cele două au o relație specială.

Raluca Moianu a avut câțiva ani foarte grei, dar lucrurile încep să revină la normal

Ultimii cinci ani au fost cei mai dificili din viața Ralucăi Moianu, căci a fost nevoită să-și crească singură fiica, pe Mara, după ce soțul său a murit de cancer. Iar asta cu-atât mai mult cu cât Mara era adolescentă când tatăl său s-a stins rapid, în doar opt luni de când fusese diagnosticat cu cancer. Cu un an înainte, Raluca Moianu a fost profund marcată de dispariția tatălui său, un alt reper din viața ei. Diplomat de carieră, acesta a fost ambasador în Columbia, țară în care Raluca Moianu și-a petrecut copilăria.

În ultima vreme, Raluca Moianu (53 de ani) a vorbit din ce în ce mai des despre posibilitatea de a începe o nouă relaţie. Fiica fostei prezentatoare TV are 18 și are o relație deschisă cu mama sa, astfel că ele pot discuta despre orice subiect, inclusiv despre o nouă relație.

Mara, fiica Ralucai Moianu Foto Arhivă personală/Facebook

Mara, fiica Ralucai Moianu Foto Arhivă personală/Facebook

Vedeta a dezvăluit că fiica ei nu s-ar opune ca ea să își găsească un nou partener de viață. „Mara mea are 18 ani acum, este o domnișoară în toată firea. Se pregătește să intre la facultate. Pot comunica orice cu ea și nu avem probleme. Probabil că orice viitor partener o să fie lângă mine, Mara o să fie de acord. Dar eu nu caut un bărbat în mod special, am spus doar că sunt deschisă spre a avea o relație și dacă Dumnezeu vrea asta eu nu o să mă opun“, a mărturisit Raluca Moianu, în exclusivitate pentru Click! .

„Îmi doresc ca viitorul bărbat care o să fie lângă mine să fie un gentelmen, mai exact să fie un bărbat educat, să am ce să comunic cu el și să rezonăm. Eu sunt iubitoare de teatru, de spectacole de balet, deci se înțelege cam cum trebuie să fie bărbatul de lângă mine“, a mai spus Raluca Moianu pentru Click.

În anii care au urmat după moartea soțului său, Marco Ancuța, vedeta a trecut printr-o perioadă foarte grea, dar a găsit puterea să lupte pentru fiica ei. În vara anului 2017, Raluca Moianu și-a pierdut tatăl, iar la câteva luni a aflat că soțul ei, fostul comentator sportiv Marius Ancuța (care a popularizat snookerul în România), avea cancer.

Cei doi erau căsătoriți din 1998, însă au divorțat pentru o scurtă perioadă, în 2013. S-au împăcat ulterior, cu puțin timp înainte ca Ancuța să fie diagnosticat cu cancer. La doar opt luni după acest diagnostic crunt, Marius Ancuța s-a stins la 50 de ani, chiar în brațele soției sale. Pentru o perioadă, ea și-a luat fiica și s-a întors în Columbia , acolo unde a copilărit. Apoi a muncit foarte mult pentru a se ține ocupată și a dezvăluit că a avut mai multe joburi în paralel.

Au fost niște ani grei. Este fata tatălui ei. E sportivă și hotărâtă, exact cum era tati. Suferința te face să te maturizezi prematur, viața așa a fost. Ea mi-a zis că băiatul cu care o să iasă o să fie un tip care o să semene cu taică-su pentru că e clar că o să simtă nevoia să umple acel gol. E un gol acolo despre care nu a dorit să vorbească prea mult. E o fată foarte puternică, nu a fost nevoie să meargă la psiholog, nu a vrut, a zis că tot ce are de vorbit vorbește cu mine“, declara fosta vedetă pentru Wowbiz .

Ajutată în carieră de Tăriceanu

Deşi nu a cochetat niciodată cu politica, Raluca a recunoascut că unul dintre oamenii care i-a schimbat traseul profesional a fost Călin Popescu Tăriceanu, care a trimis-o la şcoala de radiojurnalism a BBC-ului. Ea și-a început cariera în radio la Radio Contact, primul radio privat din România, înființat de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. Iar radioul a rămas marea sa iubire, chiar dacă a prezentat mai multe formate TV.

Însă întâlnirea providențială, care a lansat-o în televiziune, a fost cea cu Valeriu Lazarov. Alături de Andreea Marin, Dan Negru și Mircea Radu , Raluca Moianu a fost una dintre vedetele lansate de fostul mare producător. Între 2000 și 2007, aceasta a prezentat la TVR emisiunea „Iartă-mă“, care obținea audiențe uriașe. A renunțat la acest format și în 2008 a plecat, pentru o scurtă perioadă, la postul Romantica. În 2011 s-a mutat la Kanal D, unde a prezentat tot o emisiune de tip reality, „Găseşte-mi o familie“.

În ultimii ani, fosta vedetă TV a avut joburi în diverse tomenii: comunicare, consultanță, cursuri de public speaking etc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…