Raluca Prună despre inițiativele de blocare a luptei anticorupție: Nu le pot opri decât cu mijloace legale

Raluca Prună despre inițiativele de blocare a luptei anticorupție: Nu le pot opri decât cu mijloace legale

Inițiativele care vizează blocarea luptei anticorupție nu pot fi combătute de ministrul Justiției decât cu mijloace legale, și anume demersuri legislative și denunțarea derapajelor, a afirmat joi ministrul Raluca Prună.

"Nu le pot opri decât cu mijloace legale: mergând în Parlament să susțin proiectele legislative necesare și denunțând public, ca ministru, derapajele. Dumneavoastră, cei mulți, puteți face mai mult", a precizat Raluca Prună, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe pagina sa de Facebook .

Ea a adăugat, răspunzând unei întrebări referitoare la modul în care lupta anticorupție ar putea să continue indiferent cine sunt cei care dețin puterea, că cel mai important rol îl au cetățenii.

"Eu nu pot face mare lucru singură. Putem numai împreună, păstrând o presiune cetățenească asupra modului în care ne este guvernată cetatea", a scris ministrul Justiției, pe pagina sa de Facebook.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

5 Foarte interesante amănunte!