Raluca Prună: Justiția este nodul gordian pentru PSD

Raluca Prună: Justiția este nodul gordian pentru PSD

Fostul ministru al Justiției Raluca Prună afirmă, referindu-se la înregistrările apărute în media cu procurorul șef DNA, Laura Codruța Kovesi, că ''justiția este nordul gordian pentru PSD''.

''E absolut întâmplător că în acest război PSD-PSD, apar exact azi înregistrări dintr-o ședință internă cu procurorul șef anti-corupție. Că așa știe PSD să guverneze, cu circ. La pâine încă mai lucrează. Nu era nevoie de mai mult circ. Pentru toți cei care au 1 sinapsă, e evident că justiția este nodul gordian pentru PSD. Care se chinuie să îl taie, fără să conteze ce lasă în urmă. Pârjol în general'', a scris pe pagina sa de Facebook, duminică, Raluca Prună.

Totodată, ea spune că ideea alegerilor anticipate insinuată ar fi ''o mișcare pripită, o soluție care în cel mai bun caz poate aduce o mică satisfacție de etapă''.

''Nu ar putea duce PSD acolo unde merită, jos, foarte jos. PSD, dincolo de luptele (...) între clanuri rivale, trebuie lăsat să ajungă în punctul în care tot prostul să priceapă că programul de guvernare nu este o nouă biblie, ci o poveste fantasmagorică. În ciuda faptului că i se repeta numele ritualic ca și când asta l-ar face să devină realizabil, programul rămâne fantasmagoric. PSD ar trebui lăsat să ajungă în punctul în care să fie evident că nu poate livra, să se încurce în propriile hoc pocus'uri economice'', a mai scris fostul ministru.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Orban a primit ce-a meritat!

4 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

5 Așa o fi?