Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR

Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR

Ramona Bruynseels afirmă, în postarea de pe Facebook în care anunță intrarea în AUR, că a ales acest partid pentru că „a putut discuta normal cu George Simion”, scrie libertatea.ro .

„M-am înscris în AUR pentru că mi-a ajuns! Am văzut și din exterior, și din interior ce înseamnă politica și cine ne conduce și cum o face. Am văzut și ascultat și ce îmi spun oamenii pe stradă”, afirmă Ramona Bruynseels.

Ea a candidat în 2019 la alegerile prezidențiale din partea formațiunii lui Dan Voiculescu, Partidul Umanist Social-Liberal.

Odată cu intrarea în AUR, spune că avea nevoie de un partid puternic. „Recunosc că m-a influențat în decizia mea și faptul că AUR este un partid puternic, aflat deja în parlament. Și asta pentru că am văzut cum e să fii în partide mici, să vorbești fără a fi luat în seamă. Să vrei să faci, dar să nu ai platforma necesară, să nu fii cunoscut, să nu fii lăsat să crești. Sentimentul că ești pe banca de rezerve, iar golurile se înscriu pe terenul de joc este dureros și frustrant, iar eu sunt pregătită pentru a-mi asuma mai mult”, precizează ea.

De asemenea, îl menționează pe președintele AUR, George Simion, între motivele pentru care a ales acest partid.

„A contat foarte mult și faptul că am putut discuta normal cu George Simion. Obișnuiți cu aroganța și împietrirea celor care ne conduc, cu frica lor de a comunica deschis, am ajuns să apreciem când un lider politic se comportă normal și vorbește deschis. Trist pentru societatea românească, însă o mare oportunitate pentru AUR, pentru cei care mai credem în sinceritate și autenticitate”, mai spune ea.

Înainte de a candida în alegerile prezidențiale din 2019, Ramona Bruynseels a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități în guvernarea lui Mihai Tudose.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima