Rareș Bogdan aruncă BOMBA: în locuința în care Carmen Dan spune că a găsit un dispozitiv de înregistrare, a stat anterior atașatul comercial al Ambasadei SUA

Rareș Bogdan aruncă BOMBA: în locuința în care Carmen Dan spune că a găsit un dispozitiv de înregistrare, a stat anterior atașatul comercial al Ambasadei SUA

In locuinta in care sta cu chirie ministrul de Interne, Carmen Dan, care afirma ca a gasit un dispozitiv de inregistrare ascuns intr-o priza, a locuit anterior atasatul comercial al Ambasadei SUA la Bucuresti, a afirmat miercuri seara realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan, in emisiunea Jocuri de Putere.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca a gasit in locuinta sa un dispozitiv care pare a fi unul de inregistrare audio, precizand ca a sesizat Politia care a deschis un dosar penal.

"Am gasit in locuinta mea un dispozitiv care dupa prima verificare pare un dispozitiv de inregistrare audio (...) intr-una dintre camerele din apartamentul in care locuiesc. Fac precizarea ca nu locuiesc intr-o locuinta a RAAPPS-ului si in momentul in care am descoperit acest dispozitiv am procedat, asa cum era normal si firesc, am sesizat organul competent, Politia Romana, care a facut demersurile necesare. Inteleg ca s-a inregistrat un dosar penal", a spus Carmen Dan, intr-o interventie telefonica, potrivit Agerpres.

Aceasta a precizat ca este vorba despre o locuinta inchiriata, iar dispozitivul a fost gasit "mascat" in interiorul unei prize.

O echipa operativa din cadrul Politiei Romane s-a deplasat, miercuri dupa-amiaza, la domiciliul ministrului de Interne, Carmen Dan, unde a identificat un dispozitiv care urmeaza sa fie expertizat, cercetarile continuand sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), a anuntat si IGPR.

Potrivit sursei citate, echipa operativa s-a deplasat la adresa in cauza in urma unei sesizari, iar in urma cercetarii la fata locului a identificat si ridicat un dispozitiv care urmeaza sa fie expertizat.

"In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de art 224 si art 226. Cercetarile continua sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie", precizeaza sursa citata.

Parchetul ICCJ a anuntat ca a deschis dosar penal in cazul dispozitivului gasit in locuinta ministrului de Interne Carmen Dan, ca dispozitivul va fi expertizat si ca cercetarile sunt coordonate de Sectia de urmarire penala si criminalistica.

"In cursul zilei de astazi, 29 noiembrie 2017, in urma sesizarii formulate de ministrul de interne, s-a constituit o echipa operativa care s-a deplasat la domiciliul demnitarului, unde a fost efectuata o cercetare la fata locului, in urma careia a fost identificat si ridicat un dispozitiv care urmeaza a fi expertizat", a precizat Parchetul ICCJ.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...