Rareș Bogdan: Coaliția testează 6 nume pentru Capitală, printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea

Rareș Bogdan: Coaliția testează 6 nume pentru Capitală, printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat la emisiunea „LIVE”, de la Digi24, prezentată de Alexandru Rotaru și Robert Kiss, că două sondaje de opinie vor intra în piață care vor testa 6 nume pentru candidatura la Primăria Capitalei. „Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea,” a precizat Rareș Bogdan.

Alexandru Rotaru: Ne-au spus colegii dvs că se va decide candidatul la Primăria Capitalei în funcție de sondaje. Momentan, Gabriela Firea este cea mai bine cotată. O susțineți pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei?

Rareș Bogdan: Noi avem două sondaje de opinie care vor intra undeva sâmbătă, duminică, în piață. Sunt două case de opinie independente, alese de PNL și PSD. Pe chestionarul comun pe care îl aplicăm, avem trei nume, cei din PSD, alte trei nume, deci sunt șase nume care vor fi testate. Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea. Vor fi mai multe chestiuni, nu doar scorul pe care îl are un candidat astăzi în cazul confruntării cu Nicușor Dan, ci vom vedea și potențialul, vom vedea hate-ul, vom vedea modul în care este profilat, modul în care poate să urce, de unde rupe, în cazul unei candidaturi comune, care are șanse mai mari, candidatul PSD sau candidatul PNL, să rupă mai multe voturi de la celălalt candidat sau să obțină susținerea altui candidat, pentru că mie îmi este teamă că în cazul în care ar fi desemnat un candidat din partea PSD foarte, foarte profilat politic, acesta ar putea să creeze o despărțire a celor peste 20% de electori liberali spre o îndepărtare a lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”