Rareș Bogdan: Dăncilă ne face din nou de râs și pune România într-o situație dificilă!

Rareș Bogdan: Dăncilă ne face din nou de râs și pune România într-o situație dificilă!

Rareș Bogdan: Dăncilă ne face din nou de râs și pune România într-o situație dificilă!

Ce scrie europarlamentarul PNL despre nominalizarea pentru comisar european a Guvernului:

„Dăncilă ne face din nou de râs și pune România într-o situație dificilă! Dacă nominaliza pentru a fi comisar european o persoană fără probleme de integritate, fără un trecut atât de suspect, un om care se lăsa anchetat în Dosarul Belina, și nu pe Rovana Plumb, România nu avea acum această problemă!!! Eurodeputații din Comisia Juridică nu au putut trece peste explicațiile subțiri ale lui Plumb legate de diferențele din declarația de avere trimisă la Bruxelles și cea din România. Ce e cu împrumutul de 1 milion de euro? Rovana Plumb va fi audiată suplimentar mâine dimineață, dar repet: dacă șeful Guvernului României ar fi avut ceva mai mult obraz, nu făcea această nominalizare. Nu s-a găsit în PSD niciun tovarăș mai acătării?

P.S. Frankfurter Allgemeine Zeitung despre Romana Plumb, în contextul Dosarului Belina: „O insulă pentru tovarăși””

Comisia Juridică (JURI) din Parlamentul European a decis să îi invite vineri pe Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi, candidatul Ungariei pentru postul de comisar, la o audiere extraordinară pentru a lămuri aspectele controversate din declarațiile lor de avere. Informația a fost confirmată și de europarlamentarul Siegfried Mureșan pe Facebook.

Reamintim că JURI i-a cerut săptămâna trecută Rovanei Plumb explicații suplimentare cu privire la diferențele care apar între declarația de avere pe care fostul ministru a depus-o în România și declarațiile de avere depuse la Bruxelles. De asemenea, comisia îi cere Rovanei Plumb să traducă în engleză declarația depusă în România și să ofere detalii suplimentare despre un împrumut al acesteia pe care nu l-a menționat anterior.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…