Rareş Bogdan, despre politicienii care „susţin” fete frumoase angajându-le în funcţii publice: „Vor să aibă iubite, nicio problemă! Scoți bănuțul din buzunar şi plăteşti frumos cadouri, poşete, nu din salariul de la stat”

Rareş Bogdan, despre politicienii care „susţin” fete frumoase angajându-le în funcţii publice: „Vor să aibă iubite, nicio problemă! Scoți bănuțul din buzunar şi plăteşti frumos cadouri, poşete, nu din salariul de la stat”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă, referindu-se la numirile politice în funcţii la stat, că a mai văzut ”câte o domniţă foarte atrăgătoare vizual, dar cu prea puţină evoluţie intelectuală”, el recomandându-le celor care susţin astfel de numiri să ”plătească din buzunarul lor” şi nu din salarii de la stat ”cadouri, poşete sau ce vor ei să facă”.

”Am mai văzut şi eu câte o domniţă (…) foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual, dar care probabil din punctul de vedere al pregătirii are prea puţină evoluţie intelectuală sau de acumulare de cunoştinţe. Am mai văzut şi eu prin diferite instituţii. Acuma, ce să spun? Eu nu am trimis astfel de oameni în instituţii, sper să se oprească toţi care au făcut-o sau să le retragă şi, dacă vor să aibă astfel de iniţiative, eu nu le spun să adopte familia tradiţională, ca mine, sau să meargă pe spiritul conservator creştin ca al meu, dacă vor asta, nu am nicio problemă, dar să plătească din buzunarul lor, nu din buzunarul statului. Vor să aibă iubite, nicio problemă! Scoți bănuţul din buzunar şi plăteşti frumos cadouri, poşete…, dar nu din salariul de la stat!”, a afirmat Rareş Bogdan, vineri, la Realitatea Plus, citat de news.ro

Răspunsul lui Rareș Bogdan se referă la dezvăluirile apărute în presă privind angajarea unor tinere fără niciun fel de experiență, în cadrul unor structuri, companii sau instituții ale statului. Angajări făcute în baza relațiilor cu politicieni aflați la conducerea țării. Cel mai recent caz expus este cel al fotomodelului Roxana Ilie, de 32 de ani. Administrator al firmei Look Outdoor SRL, societate despre care presa a dezvăluit, luna trecută, că are contracte pentru servicii de presă și propagandă cu PSD, această tânără a fost angajată la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), instituție aflată sub controlul aceluiași partid. ANRE este condusă se Dumitru Chiriță. Surse din mediul politic susțin că Roxana Ilie este o apropiată a vicepremierului PSD Sorin Grindeanu și prietenă cu deputata PSD, Laura Vicol.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria